Woninginrichting


Vloeren

Een vloer is belangrijk en bepalend voor de uitstraling van uw interieur.
In ons assortiment kunt u kiezen uit vloeren van verschillende materialen, zoals tapijt, vinyl, laminaat, marmoleum en pvc.
Tapijt is zacht en heeft een warme uitstraling. U kunt kiezen uit hoog- en laagpolig tapijt in veel verschillende kleuren.
Vinyl is makkelijk in het onderhoud en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende designs, zoals tegels, hout of gewoon effen.
Laminaat is een duurzaam product en heeft weinig onderhoud nodig, waardoor het een makkelijke vloer is. Het is in verschillende kleuren hout verkrijgbaar, maar ook in tegels.
Marmoleum is een duurzaam en natuurlijk product, welke in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het heeft echter wel iets meer onderhoud nodig.
PVC is met name geschikt voor projecten, zoals bedrijfs- en kantoorpanden of winkels. Het is een makkelijke vloer, welke weinig onderhoud nodig heeft.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen

Raamdecoratie & Zonwering

Raamdecoratie houdt niet alleen het zicht en de zon tegen, maar brengt ook sfeer in uw huis. In ons assortiment kunt u kiezen uit inbetween, vitrage, overgordijnen, lamellen (horizontaal en verticaal), rolgordijnen en vouwgordijnen. Verder hebben we ook buitenzonwering, zoals schermen, markiezen of screens.

De raamdecoratie wordt bij u opgemeten en op maat geleverd.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen